Как да заложим по малко от 4 евро в Betfair

В този раздел може да намерите полезна информация за спортните залагания

Как да заложим по малко от 4 евро в Betfair

Мнениеот admin » Чет Май 15, 2008 9:21 pm

Несъмнено борсата за залози Betfair предлага много по големи възможности и коефициенти в сравнение с другите букмейкърски къщи. Наред с това обаче съществува и минимален залог който е 4 евро , долара или лири който притеснява в повечето случай начинаещите играчи а и не само тях. На мен също ми се наложи преди няколко дни и понеже досега никога не бях залагал по малко от 4 евро трябваше да проуча въпроса. В интерес на истината повечето теми на които попадах бяха стари и на повечето прикачените файлове не се отваряха. Затова реших да постна подробно стъпка по стъпка цялата процедура.

Ще вземем за пример хокейната среща Карпат срещу Тапара която е със следните коефициенти:

Карпат – 1.56
Тапара – 5.60
Равенство – 5.20

Изображение

Искаме да заложим 1.50 евро на Тапара на коефициент 5.60.

За целта правим следното:
1. Избираме залог за Тапара на 5.60
Изображение

2. Променяме искания коефициент на такъв който няма вероятност да се приеме например 100. (в случая аз избрах коеф. 20) и залагаме 4 евро
Изображение

3. Натискаме бутона заложи който ни прехвърля на следващия етап
Изображение

4. Тук потвърждаваме залога натискайки бутона потвърди и се прехвъляме на следващата страница в която се вижда че залогът ни не е посрещнат
Изображение

5. Натискаме бутона „Към Мои залози” и ни прехвърля в следващата страница където имаме възможност да коригираме залога си
Изображение

6. Тук трябва да прибавим сумата която искаме да заложим към тези 4 евро които има в момента. В случая аз искам да заложа 1.50 евро на Тапара затова прибавям тази сума към съществуващите 4 евро. След като коригираме сумата на 5.50 евро натискаме бутона изпрати
Изображение

7. В следващият прозорец ще видите че залога е разделен на две части едната е 4 евро на коефициент 20 а другата 1.50 евро на коефициент 20
Изображение

8. Тук променяте коефициента на облога с 1.50 евро от 20 на 5.60 и отказвате другия облог 4 евро на коефициент 20 чрез натискане на червения Х и натискате бутона изпрати
Изображение

9. Следващата страница ни информира че сме отменили залога с 4 евро а този с 1.50 е изпратен успешно
Изображение

10. Натискаме продължи и виждаме че залога ни от 1.50 евро е посрещнат на коефициент 5.60
Изображение

Това е всичко което трябва да направите, а ако искате да направите лей с по малко от 4 евро процедурата е същата само че вместо висок коефициент избирате най ниския 1.01
admin
Site Admin

Назад към Полезна информация